Povești de adormit copiii și trezit adulții

About

Un alt blog cu povestiri SF. Ei și? Numai de elucubrațiile ăstuia n-aveam nevoie, o să spuneți (dacă veți fi ajuns aici din greșeală de eroare, 🙂 căutând cai ceva mai puțin verzi pe net), dar sper ca drăcușorul personal de pe umărul stâng să vă-ndemne a persista în greșeală.

Două vorbe și despre mine: Florin Nae, leat 1956, am scris în diverse publicații din presa auto-moto, fiind și autorul primei serii de benzi desenate românești cu tematică specifică în fosta revistă Univers Moto. În prezent mă ocup de traduceri… nu și a prietenilor totuși.

Pasionat de grafică, design și SF, am debutat – tardiv și aparent inutil, evident – în „Gazeta SF” (martie 2013) cu povestirea „Răspunzătorul”. Recidivist cu „Apocalipsa lentă”, apoi în revista SRSFF cu „Parfumul ispitei” (aprilie 2013), plus „Poveste de adormit hibrizii” și „Citius, Altius, Subterius, Fortius” în „Nautilus” (mai 2013).

Clar că am și alte planuri mărețe în derulare poticnită – romane, scenarii, coperți, ilustrații, proiecte de OZN-uri sau orice altceva la fel de idealist-antiproductiv prin zona twilight-mioritică.

P1000052_2

Comments on: "About" (2)

  1. Salut, am intrat de pe Xanadron de pe Rufon. Puteti sa-i transmiteti o stire:” forumul lui lovendal a disparut de pe harta internetica de patru zile”, eu sunt banat pe rufon.

  2. Nu ma mira stirea, desi cauzele pot fi “banale” (neplata hosting-ului etc) si nu neaparat… conspirationiste. 😉 Vad acum de ex. ca si website-ul reviistei online Gazetei-SF e suspendat.

Leave a comment